OVER ONS


Wilma TellingsWilma-Tellings

Ik ben Wilma Tellings. In 2008 ben ik begonnen met praktijk Wil’skracht. Ik richt mij op de ontwikkeling en groei van mensen in privé- en werksituaties en bied begeleiding in alle persoonlijke veranderingsprocessen. Als geen ander ken ik de weg van vallen en opstaan toen ik het roer omgooide en mijn droom, een eigen praktijk, najaagde. Je hebt moed nodig om alle zekerheden en veiligheid achter je te laten om 100% voor je passie te gaan. En het is me gelukt! Mede met deze ervaring in mijn rugzak help ik anderen op een enthousiaste, betrokken en doelgerichte wijze richting te geven aan de weg die voor henzelf in het verschiet ligt. Op welk vlak dan ook. Ik ben met name gespecialiseerd in begeleiding bij burn-out, chronische stress, angsten en trauma’s. Daarnaast ben ik mij de laatste jaren steeds meer gaan toespitsen op het systemisch werken in gezinnen.

Visie

‘De grootste hulpbron ben jezelf’

Mijn uitgangspunt is ieders eigen kracht. Diep van binnen weet je wat goed voor je is. Door je hiervan bewust te worden en jezelf verder te ontwikkelen krijg je die kracht weer om goed voor jezelf te zorgen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Hierdoor geef je weer richting aan je leven en krijg je de kans het beste uit jezelf en anderen te halen, relaties te onderhouden, goed samen te werken en op een opbouwende manier te communiceren.

Studies en werkervaring

Na mijn opleiding aan het conservatorium van Maastricht en een langdurige carrière als docent en begeleider binnen het muziekonderwijs, kwam ik tot het inzicht dat mijn hart vooral lag bij het didactische aspect van mijn werk. Mijn affiniteit met de psychologische wetenschap en interesse in de wereld achter gedragsverandering moedigde mij aan achtereenvolgens de hbo-opleiding en de post-hbo-opleiding Communicatie en Psychologie te volgen aan het opleidingsinstituut Psychodidact. Ik ben dus officieel Psychodidacticus, een vrij unieke titel in Nederland. Daarnaast ben ik EMDR master-practitioner sta ik geregistreerd bij de samenwerkende EMDR-therapeuten. Leden van deze vereniging hebben allen een gedegen therapeutische achtergrond en verplichten zich tot continue bijscholing t.a.v. de nieuwste ontwikkelingen binnen de EMDR therapie. Overigens blijf ik mij voortdurend ontwikkelen door middel van diverse opleidingen, cursussen en workshops.

Kwaliteit

Wil’skracht is geregistreerd bij:

  • NFG – Registratienummer: 7102156674
  • RBCZ – Licentienummer: 809431R
  • AGB-code praktijk: 90/15660
  • AGB-code zorgverlener: 90/036997
© Wil'skracht